Salomon X-Trail Run 2016: Дайте воля Приключенията на Ти

На осмо издание на Salomon X-Trail Run завръща тази година за събота, 8-ми октомври, 2016 с освежаваща пътека маршрут, състояща се от повече хълмове, склонове и чакъл, близки до сърцето на природата в Punggol.

Това събитие е част от Salomon X-Trail Series в Азиатско-тихоокеанския регион, като също направи изяви в съседни страни като Малайзия, Хонг Конг, Тайван и Филипините.

Както и при брандирането на Salomon X-Trail, събитието е уважаван за своето техническо бягане в пресечена местност състезание със смес от различни теренни повърхности, включително мръсотия, скали, пясък и бетон пътеки.

Предстоящото издание в Сингапур не е изключение. Маркиране на разстояние в късния следобед в 16:00 от 50 Punggol Изток, пътека подгласници ще бъдат против предизвикателна пътека маршрут минава през unmarred икони като Punggol Promenade разходка сред природата и Serangoon остров.

различни повърхности терен време на целия курс са сигурни да се инжектира участници с един тласък на адреналин, тъй като те пожар през труден път.

Един коментар към “Salomon X-Trail Run 2016: Дайте воля Приключенията на Ти”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *